RenPilates
UK Flag
Image from studio

Ann-Elisabeth Solberg

«Det er mitt mål at det jeg formidler er gøy og lærerikt. Gjennom Pilates ønsker jeg å vise veien til den optimale treningsopplevelse og kroppsbevissthet. Du gjør jobben, jeg veileder deg til en velfungerende kropp.»

Sertifisert pilatesinstruktør fra Skandinavisk Pilatesinstitutt i 2006/2007 (www.pilatesstudio.no). Utdannet i hele pilatessystemet; 600+ timer i både matte og pilatesapparater.

Årlig kursing The Work. Del av en eksklusiv gruppe instruktører i verden, utdannet i masterprogrammet The Work, ledet av Jay Grimes (www.vintagepilates.com). Årlig kursing med internasjonalt anerkjente instruktører fra hele verden.

Ekstern ressurs for Pilates Studio og utdannelse av nye instruktører

Underviser/har undervist i flere bedrifter: OBOS (Pynten borettslag), Transportøkonomisk institutt, Den Norske Ballettskole, Skiforeningen, Veterinærinstituttet, Fagerborg Fysioterapi, Statoil, KRIPOS, Politiets sikkerhetstjeneste. Har tidligere undervist hos Pilates Studio og Pilatespilotene.

Bred erfaring i å undervise alle aldersgrupper og nivå gjennom ulike livsfaser. Alt fra skader og rehabilitering, graviditet til toppidrettsnivå.

Sosionom og utdannet innen psykologi, økonomi og RedCord.