RenPilates
UK Flag

Jeg er nybegynner, hva er den beste måten å starte med pilatestimer?

Å starte med privattimer er lurt. Privattimer gir deg mulighet til å lære hvordan øvelsene skal utføres og eventuelt justeres for din kropp. Du vil få mer ut av treningen om du skulle velge å trene i gruppe senere.

Hvor raskt kan jeg forvente resultater?

Joseph Pilates sa, "In 10 sessions you'll feel the difference, in 20 sessions you'll see the difference, and in 30 sessions you'll have a whole new body". De spesifikke resultatene vil variere fra person til person, men jeg er sikker på at du vil merke en forskjell når du tar timer. Pilates virker umiddelbart. Det kan ta tid før resultatene synes.

Hvor ofte bør jeg trene Pilates?

To til tre ganger i uken er det ideelle. En gang i uken er bra. Det viktigste er kontinuitet.

Jeg er gravid, kan jeg trene Pilates?

Ja, om du har trent Pilates før du ble gravid. Pilates en flott måte å fortsette å trene på. Privattimer er best. Er Pilates nytt for deg og du ikke trener regelmessig er det best å starte etter fødsel. Det er ypperlig trening for å stramme opp og få tak i dyp mage-, rygg-, hofte og bekkenbunnsmuskulatur.

Jeg har en prolaps/vondt i ryggen. Er Pilates bra trening for meg?

Pilates kan være en fin form for trening når du har hatt/har prolaps. Treningen må skje i samråd med lege, (annet medisinsk personell). Privattimer anbefales. Å styrke en stabil kjerne og øke bevegelighet, kan være til stor hjelp.

Hvordan vet jeg at jeg har en god pilatesinstruktør?

En god pilatesinstruktør har lang utdannelse, minimum 600 timer og er utdannet i hele pilatessystemet. En god instruktør kjennetegnes av at han/hun vet å tilrettelegge treningen etter din kropp. Det skal ikke gjøre vondt å trene Pilates.